Viewing 28 reply threads
  • Author
      delacote
      Keymaster

Iată că a venit timpul sa vorbim de tabara.
      Aici veti gasi informatii legate de organizare, puteti pune intrebari, sa faceti sugestii.

Perioada: 2 – 8 februarie 2015
      Locația: Hotel Best Western, Gura Humorului, jud. Suceava.
      Plecare: Luni, 2 feb – Cei din Moldova mai dimineata, astfel incat sa putem pleca cu totii din Iași la ora 12.00
      Intoarcerea: Dumincă, 8 februarie, după micul dejun – ne îmbarcăm și plecăm spre casă.

Ce facem:
      – ne imbrățișăm de bucurie ca ne revedem cei care ne cunoaștem
      – incercăm să ne cunoaștem mai bine cu toții
      – povestim, impărtășim despre experiența implementării mini-proiectelor
      – facem activități utile dar și distractive – din toate vom invăța câte ceva
      – discutam si facem o strategie, astfel incat sa ramanem in legatura si sa comunicam pe forum sau in alt mod, si dupa terminare proiectului
      – adunam amintiri placute

Cine merge?
      Tabara este pentru cei 60 de tineri care au participat la scrierea si implementarea mini-proiectelor castigatoare.

Conditii de participare:
      – activitatile proiectului sa fie finalizate pana pe 20 ianuarie 2015
      – obiectivele sa fie atinse, rezultatele realizate
      – membrii echipei sa se fi implicat activ, cu seriozitate si responsabilitate in implementare pana la finalizarea proiectului
      – membrii echipei sunt inscrisi pe forum

Cine nu merge:
      – cei care au renuntat pe parcurs sa faca parte din echipa de proiect
      – cei care au fost exclusi din echipa pentru ca nu si-au respectat responsabilitatile
      – cei care au motive de sanatate sau au alte motive justificate nu pot participa in perioada respectiva.

Pentru locurile ramase libere, prioritate au voluntarii pe care i-ati recrutat si care au avut o contributie importanta la reusita proiectului.

Dupa ce centralizam tabelele din chestionare, vom vedea cate locuri libere avem. Vom cere recomandari de la lideri, care se vor consulta cu echipa.

Echipament:
      Imbracaminte si incaltaminte– adecvata. Vom sta 7 zile, e o zona submontana si e iarna, deci avem nevoie de:
      – geacă
      – hanorac
      – blugi, pantaloni de training
      – caciula, fular mănuși
      – tricouri cu maneca lunga mai subtiri si un pulovar mai gros.
      – sosete si lenjerie intima de schimb
      – ghete pentru afara si o pereche de adidasi pentru interior.

Transportul, cazarea si masa sunt asigurate din bugetul proiectului.

Incercam sa gasim banuti si pentru Parc Aventura. E bine sa aveti ceva banuti la voi, in caz ca nu reusim sa adunam noi toata suma necesara.
      Evident speram sa avem si vreme frumoasa, pentru Parc Aventura.

Ce sa mai luati cu voi:
      – materiale realizate in timpul proiectului – pliante, afise, fluturasi – vom organiza o expozitie, astfel incat toti sa putem vedea ce s-a facut in fiecare proiect.

Noi lucram la programul de activitati. Speram sa va placa. Daca aveti sugestii, le puteti posta aici.

Cei din Moldova, vor fi contactati cu siguranta de Mariana, cei din Iasi de Ciprian. Sunt multe chestii organizatorice pe care trebuie sa le rezolvam impreuna cu voi – acordurile de la parinti, pasapoartele etc.

• This topic was modified 9 years, 11 months ago by delacote.
      delacote
      Keymaster

foarte fain … speram sa ne revedem cit mai curind… ne este foarte dor de voi 😀 😛

delacote
      Keymaster

Si noua de voi, fiti sigur de asta! Eu sunt si nerabadatoare sa cunosc toti tinerii care au intrat in echipe 🙂

delacote
      Keymaster

Stii cunva cati stam in camere?

delacote
      Keymaster

Da, cate 2 in camera 🙂

delacote
      Keymaster

Gata, ne ocupam serios de organizarea taberi 🙂
      Incep cu o rugaminte pentru lideri:

Luati legatura cu membrii echipei si stabiliti cine cu cine sta in camera. Camerele sunt de 2 persoane.
      Fete cu fete, baieti cu baieti, da? 🙂

Daca cineva doreste sa stea cu cineva din alta echipa, nu e o problema, dar sa precizati cu cine 🙂

Luati legatura cu Mariana, cei din Chisinau, sau cu Ciprian N. cei din Iasi si comunicati lista pe camera, maine dimineata, cel mai tarziu.
      Multumesc

delacote
      Keymaster

Hei, am aflat si cine cu cine sta in camera. 🙂

Aveti inclus in program si un timp …. de voie, in care puteti sa va odihniti, sa socializati, ce doriti.
      De aceea, sfatul meu e sa vorbiti intre voi si sa va luati carti de joc sau alte jocuri de genul asta, remi, de jucat in grup, daca considerati ca va sunt necesare.
      Vorbiti intre voi, ca sa nu va faceti bagajul prea greu, carand fiecare cate un remi, de ex 🙂 🙂

delacote
        Keymaster

Pai spunene si noua poate vrem sa stim

delacote
      Keymaster

😀 au rămas zile numărate, și atâtea emoții !!! în curînd ne revedem cu toții !!!sper să petrecem timpul bine împreună !!!!!

delacote
      Keymaster

Si inca ceva – daca cineva vrea, poate sa-si ia cu el instrumentul muzical….:)

delacote
      Keymaster

ok ..eu am sa-l rog pe un membru de la mine din echipa sa il ia,desigur daca o sa poata 😀

delacote
        Keymaster

ce instrument ?

delacote
      Keymaster

Mama mia iar un parc din ala ca la Barnova

delacote
      Keymaster

da instrumente muzicale pentru ce?

delacote
      Keymaster

Pentru a sparge plictiseala cantand si poate diferite activitati

delacote
      Keymaster

Ion,la chitara te referi?/daca da eu am sa ma bucur 😀 apropo ,am auzit ca dupa granita trebuie ceva document pentru instrument…

delacote
      Keymaster

dar ii zic sa nu o ia 😀

delacote
      Keymaster

Eii special tu ..

delacote
      Keymaster

O să avem acces la piscină?

delacote
      Keymaster

dupa cum ai flat: nu 😀 😀

delacote
      Keymaster

Ma refeream la prima zi de dupa tabara nu la prima zi din tabara 😛

delacote
      Keymaster

aaaa imi cer scuze n-am observat…da cum a fost cam grea …am fost dat afara chiar de la prima pereche 😀
      cam imi lipsiti toti …dar ma starui sa ma acomodez si deam sa vorbesc cu voi numai prin net..

delacote
      Keymaster

Marti, cand am terminat primele activitati din tabara, chiar vorbeam cu Claudiu, Alin, Andrei, Gabita si Natasa, ca o sa treaca atat de greu saptamana asta… Iar cand am ajuns joi sau vineri sa vorbim despre tabara, ne-am pus mainile in cap cand am vazut ca au trecut asa repede zilele. 🙁

• This reply was modified 10 years ago by delacote.
      delacote
      Keymaster

:)) Da asa.i Alexandra , si eu credeam ca o sa fie o saptamana de tabara foooarte lunga dar defapt nici nu am simtit cand a trecut ! 🙁 Andreea si ALis au facut ca timpul sa treaca asa de usor ! 😀

delacote
      Keymaster

Aaaaa…. Chiar o mica intrebare :
      – Oare Andreea are cont pe Forum ? :))

delacote
      Keymaster

Haaa, v-am gasit! Am si eu cont acum, gata, sunt in rand cu voi 🙂
      Spor la scoala celor care ati revenit la realitate asa repede ca si mine – eu ma pregatesc de un examen pe maine, asadar revenirea acasa n-a fost cea mai placuta.
      Sper sa imi dau seama repede cu cine vorbesc pe aici – e mai greu cu nume codate si fara poze 😀 Iar apropo de poze, sper sa ne postati linkuri aiiiiici, cei care ati avut aparate foto ^^
      Va imbratisez,
      O zi minunata!

Da, Andruu, daca te uitai pe pagina 2 o gaseai singur.
      PS: Ce-ti face mana?

delacote
      Keymaster

a trecut ceva timp de cind am revenit acasa din tabara ia gindurile tot acolo au ramas…sper sa va revad pe toti cind mai curind :*

delacote
      Keymaster

Sunt impresionată de efectul taberei asupra voastră. Ne bucurăm că am avut posibilitatea să o organizăm și să adunați atâtea amintiri si prietenii.

Si pentru noi a fost o experiență frumoasă. Timpul petrecut cu atâtia tineri frumosi, talentati, inimosi, entuziasti, creativi, veseli, care știu la fel de bine să fie seriosi dar și să se distreze frumos, ne-a îmbogățit.

delacote
      Keymaster

Doamne atitea cuvinte dulci … incit ma genez… 😛

delacote
      Keymaster

Eu deja vad cum te faci rosu 😀

delacote
      Keymaster

am petrecut timpul extraordinar impreuna…………………..

delacote
      Keymaster

Hei dar nu se mai pot vota proiectele?

delacote
      Keymaster

Cum va simtiti in prima zi dupa tabara?

Rauu …. ce.l mai urat ! Numai amintiri in cap , toate amintirile frumoase imi vajaie prin cap! am inceput sa ascult muzica rusa 😀 😀 si cu greudau de toti membri din tabara pe faceboook !

delacote
      Keymaster

a fost frumos 😉 mia mai ramas si mie muzica ruseasca in cap dar pe langa am mai ramas cu amitiri cum am petrecut cu voi toti astept sa ne vedem toti 67 de membri din nou :* :* 🙂

delacote
      Keymaster

Haaa, v-am gasit! Am si eu cont acum, gata, sunt in rand cu voi 🙂

Spor la scoala celor care ati revenit la realitate asa repede ca si mine – eu ma pregatesc de un examen pe maine, asadar revenirea acasa n-a fost cea mai placuta.

Sper sa imi dau seama repede cu cine vorbesc pe aici – e mai greu cu nume codate si fara poze 😀 Iar apropo de poze, sper sa ne postati linkuri aiiiiici, cei care ati avut aparate foto ^^

Va imbratisez,
      O zi minunata!

delacote
      Keymaster

Andreea, bine ai venit si succes la examenul de maine.

Se pot pune poze la avatar, dupa indicatiile de mai jos.

Cum postez imagini sau video pe forum

Cativa dintre tineri s-au prezentat aici

Ne bucuram ca esti cu noi si pe forum. In tabara, nu mai zic 🙂

delacote
      Keymaster

mdaaaa prima zi a fost …ca intotdeauna cea mai grea …inca nu ne cunosteam dar pe parcurs a fost totul minunat … 😀

Viewing 28 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.