Forums Forum Să facem cunoştinţă – Prezentarea utilizatori

Tagged: ,

Viewing 32 reply threads
  • Author
      delacote
      Keymaster

handshake-42670_640Deschid acest nou topic pe care utilizatorii înscriși se pot prezenta.

Toți cei înscriși pe forum pot posta câteva informații confidențiale despre ei – de ex, vârsta, țara, orașul. Eventual. puteți spune dacă sunteți membri în vreo echipa de proiect câștigător în Concursul “Îmi pasă, ma implic!”. Dacă da, dați și titlul proiectului.

Cum v-ați înscris pe forum, ce așteptări aveți de la timpul petrecut pe forum, sunt alte informații care v-ar ajuta să vă cunoașteți mai bine.

• This topic was modified 10 years, 2 months ago by delacote.
      • This topic was modified 9 years, 11 months ago by delacote.
      delacote
      Keymaster

Buna la toti. Ma numesc Ion si am 20 de ani.Sunt nascut in (Transnistria) si sunt elev la un colegiu din Chisinau,sunt anul 3 de studii. De la virsta de 12 ani am locuit in centrul de plasament de tip familial. Sunt liderul echipei mini-proiectului “Să nu-i uităm şi pe bunici”.

Ma astept la noi prieteni, noi teme de discutii, si sa ajungem la un numitor comun. Bafta la toti la implementarea proiectelor….va pup >D

• This reply was modified 10 years, 2 months ago by delacote. Reason: am eliminat datele prea...personale
      • This reply was modified 10 years, 2 months ago by delacote.
      delacote
      Keymaster

Ma numesc Silvia, am 18 ani, sunt din Republica Moldova , orasul Chisinau.
      Sunt membra a echpei “Sunt un om liber”
      La fel ma astept la prieteni noi si sper ca in discutiile noastre sa ajungem la un numitor comun 😀

• This reply was modified 10 years, 2 months ago by delacote. Reason: adaugare link pe titlul proiectului
      delacote
      Keymaster

Dragilor, sper sa va faceti prieteni noi. Si noi ne dorim sa se inscrie cat mai multi tineri pe forum si sa aveti discutii interesante pentru cei de varsta voastra.

delacote
      Keymaster

Bună! Numele meu este Vadim, am 17 ani, sunt născut în Ucraina, originar sunt din Raionul Briceni(Hlina), sunt elev anul 3 la Colegiul de Informatică din Chișinău, specialitatea contabilitate. Sunt liderul echipei “SaveLife”

delacote
      Keymaster

Salut la toti ma numesc Galina si am 18 ani. Originar sunt din orasul Chisinau din Republica Moldova.Sunt participanta in cadrul concursului ,,Imi pasa, ma implic!,, si sunt liderul echipei ,,Sunt un om liber,, .Sunt anul 3 la Colegiul Tehnologic din Chisinau si studiez modelarea si tehnologia confectiilor in acelasi timp invat la scoala de muzica si arte ,,Valeriu Poleakov,, cint la vioara si pian. La acest forum la fel cum au ma-i mentionat si prietenii mei mai sus vreau sa imi gasesc si mai multi prieteni si sa aflu multe lucruri noi…si poate sa am parte de noi provocari)))O zi buna tuturor))

delacote
      Keymaster

Buna la toti ma numesc Florin, am 18 ani.Sunt din județul Iasi. Sunt liderul echipei Respecta-ti traditiile!.Sunt elev la Colegiu tehnic de Transporturi si Constructii Iasi in clasa a 12 a. As vrea ca pe Forum sa imi fac cat mai multi prieteni si sa aflu cat mai multe noutati de la voi….

delacote
      Keymaster

eu nu inteleg de ce numele si prenumele meu nu Este ?
      😀

delacote
      Keymaster

Iata ca acum este si prenumele tau 🙂
      Am sters numele de familie la fiecare dintre cei care s-au prezentat. Eu as vrea sa nu dati chiar asa de multe detalii, chiar daca voi sunteti cumva…persoane publice ;), unora dintre voi le apare numele intreg pe site, la proiecte.
      Noi speram sa intre si alti tineri pe forum si e bine ca voi sa le dati un model de conduita de…siguranta pe net.
      Voi mai aveti putin si va dati si adresa exacta, CNP-ul… :))))

delacote
      Keymaster

nu chiar asa 😀

delacote
      Keymaster

Salut ! Mă numesc Corina ,am 18 ani ,sunt originară din orașul Chișinău ,Rep. Moldova. Vreau și eu să-mi fac prieteni noi ,vreau comunicare, și mai am un viciu (așa numesc eu fobia mea) de care sper să scap pe parcurs. 😀

delacote
      Keymaster

Fobiile nu aici se scriu,este tema aparte 😀

delacote
      Keymaster

Salut ! Ma numesc Vlad, am 16 ani si sunt din judetul Iasi, invat la Colegiul Tehnic I.Holban. Sunt membru al echipei “Sanatatea ta conteaza” . As vrea sa socializez si sa imi fac prieteni noi :)!

delacote
      Keymaster

Carina, Vlad, bine ati venit. Va asteptam sa participati la discutii 🙂

delacote
      Keymaster

Locuiesc intr-un centru de plasament pentru cei cu probleme in familie sau cu parintii plecati in strainatate am fost liderul unei echipe care a iesit abia pe locul sase in clasamentul de inscriere al proiectelor iar acum sunt membrul altei echipe

delacote
      Keymaster

Ce pare straniu … toti vor comunicare si prieteni …dar nimeni nu intra pe forum… 😀 😀 😀 😀

delacote
      Keymaster

Heh,dar eu ce sunt aici? O_o? 😀

delacote
      Keymaster

easti..cum tu sa fii aici ? 😀

delacote
      Keymaster

Si eu sunt deja aici….Tinem legatura .Indiferent ca sa terminat tabara.

delacote
      Keymaster

Heirup.
      Ma numesc Alexandra, sunt din Iasi; Romania, am aproape 17 ani si sunt foarte sociabila. Iubesc sa-mi fac prieteni noi, mai ales oameni cu care sa ma distrez si sa fiu eu insumi. Iubesc animalele, natura si iubesc sa iubesc orice, de aceea m-am si retras langa o foaie si langa un pix: pentru a-mi impartasi orice minunatie prin altele! <3

delacote
      Keymaster

wow Alexa foarte interesant … imi place mult asta ,, sa fiu eu insumi” si ai asemenea prieteni ?

delacote
      Keymaster

Desigur, si spun cu toata inima si cu toata gura ca-n tabara m-am simtit exact asa! <3

delacote
      Keymaster

Si nu tu una te-ai simtit asa 😀

delacote
      Keymaster

eii da eu nici nu mai vorbesc … m-am simtit ca niciodata 😛 alaturi de voi … 😛 😀 :*

delacote
      Keymaster

da am vazut eu cum tu te-ai simtit, una e adevarat pentru prima data erai asa 😀 😛

delacote
      Keymaster

Salut la toti ma numesc Victor si am 20 ani. Originar sunt din orasul Chisinau din Republica Moldova.Sunt participant in cadrul concursului ,,Imi pasa, ma implic!,, ……………………………………..

delacote
      Keymaster

Victor juc ca am fost 2 dealde Victorash…………………..

delacote
      Keymaster

Sigur că ați fost doi de Victor. Fiecare unic, inconfundabil si…memorabil in felul lui.
      Bine ai venit, Don. Sper să devii un participant constant si activ la discutiile de pe forum.

delacote
      Keymaster

Bunaa eu sunt Gabrielaa! imbratisari tuturor! Prietenii imi spun Gabita sau Gabi :D. Invat la Liceul de Informatica “Grigore Moisil” din Iasi in clasa a 10-a. Imi place sa rad sa ma simt bine si nu imi place deloc sa fiu singura :(. Asteptari.. hmm.. ca toti cei de aici sa imi fac prieteni si sa gasesc oameni de oriunde de pe acest glob :)) cu care sa am interese comune, subiecte interesante de discutat si de la care am ce invata. Imbratiiisari va daruiesc!

delacote
      Keymaster

Am uitat sa spun ca fac parte din proiectul “Fiintele umane nu au pret” . upss

delacote
      Keymaster

heyyy …buna Gabi …sper sa fim mai multi si sa discutam in asa fel ca sa nu dovedim sa raspundem la commentarii 😀 😛

delacote
      Keymaster

Bunăă ! Mă numesc Sergiu m-am născut în Iaşi , locuiesc în Vlădeni şi sunt membru echipei TEZAUR ! Sunt o persoană glumeaţă doar că ruşinea e prezentă des la mine . El e tânarul din secolul 20 care cu siguranţă v.a schimba ceva deoarece îi pasă şi se implică ! 😉

delacote
      Keymaster

Salut, Sergiu. Incet, incet scapi tu si de rusine. Noi ne vom bucura, pentru ca tu esti un baiat glumet. Dar cel mai mult imi place ca spui ce gandesti si vorbesti din suflet.

Viewing 32 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.