Forums Tinerii au talent Avem talent la muzică

Viewing 4 reply threads
  • Author
      delacote
      Keymaster

Așa cum am avut ocazia să aflăm și în tabără, mulți dintre voi au talent muzical.

Pian, vioară, chitară, saxofon, fluier, tarabană 🙂 – cam astea sunt instrumentele la care știm sigur că știu să cânte unii dintre tinerii care au fost proiectul Îmi pasă, mă implic!

Deschid acest topic pentru cei care cântă la un instrument și vor să ne împărtășească ceva despre pasiunea lor. Cum au început să cânte la acel instrument, de ce l-au ales, a fost greu sau ușor să învețe, ce fel de muzică, cum se simt când cântă, ce își propun să realizeze legat de acest talent…
      Chiar și cei care cântă doar cu…vocea și doar de plăcere ne pot povesti câte ceva.

Puteți pune și înregistrări sau imagini.

delacote
      Keymaster

Mie imi place sa cint la chitara dupa cum ati avut okazia sa ma vedeti in Tabara ,,,,,,,,Chitara de la vrio 17 am inceput so practic ,,cu un prieten dupa el a plecat shi am lasat chitara ,de la inceput mi-a fost tare greu .durere de degete ,tinere a mine fiecare struna dar mam discurcat .nu cint asha de bine inca dar cu timpul sper sa fie bine…………

delacote
      Keymaster

Noua ne-a plăcut cum cânți. Și la chitară și cu vocea și cu…mișcarea scenică.

delacote
      Keymaster

ma bucar ca va placut ,,voua,,,si mie la fel mia placut s petrec timpul alaturi de voi ,,am fost toti BRAVO…………

delacote
      Keymaster

Moldovenii va placut cum am cintat in parc?

Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.