Inapoi la lista de proiecte
 • Lucru în echipă - planificarea activităţilor

  Lucru în echipă - planificarea activităţilor

 • Sesiune de informare - Colegiul Tehnic I.C. Ştefănescu, Iaşi

  Sesiune de informare - Colegiul Tehnic I.C. Ştefănescu, Iaşi

 • Teatru Forum-Fiintele umane nu au pret

  Teatru Forum-Fiintele umane nu au pret

 • Teatru Forum-Fiintele umane nu au pret

  Teatru Forum-Fiintele umane nu au pret

 • Teatru Forum-Fiintele umane nu au pret

  Teatru Forum-Fiintele umane nu au pret

 • Fluturaş distribuit în mini-campania de prevenire a traficului de fiinţe umane

  Fluturaş distribuit în mini-campania de prevenire a traficului de fiinţe umane

Tineri riscă sa devină victime ale traficului de persoane, din cauză că nu au destule informații, sunt naivi și cad în capcana promisiunilor traficantilor. Prin acest proiect dorim să-i invățăm să identifice situațiile de risc și formele de trafic de persoane. In uma derulării campaniei de informare ei vor ști să recunoască situațiile de risc, sa identifice instituțiile cărora se pot adresa și să cunoască consecințele traficului de persoane.

Scopul proiectului: Informarea tinerilor din licee si din centrele de plasament din municipiul Iași cu privire la pericolul traficului de persoane si a riscurilor.

Obiectivele proiectului:

 • 400 de tineri beneficiază de o campanie de prevenire a traficului de persoane.
 • 10 tineri implicati in realizarea unui teatru forum

Grup țintă: 400 de elevi cu vârstă cuprinsă între 14-18 ani, din 5 licee din municipiul Iași.

Activități:

 • Intâlniri de lucru ale echipei de implementare a proiectului.  (planificare, evaluare)
 • Campanie de prevenirea traficului de persoane. În prima lună vom contacta școlile și centrele de plasament, organizăm conținutul campaniei realiza materialele necesare ( prezentarea ppt,  distribuire fluturașii, chestionare) . În lunile 2 și 3 vom derula campania de informare si prevenire a traficului de persoane. Vom merge în 5 licee si vom realiza activități de informare la clase.
 • Realizarea unui teatru forum în doua centre de plasament din Iasi.  În timpul campaniei urmărim să selectam 10 elevi din diferite licee pe care să îi instruim și să îi implicăm în organizarea și realizarea  unui teatru forum. Il vom realiza in ultima luna de proiect. Am ales această metoda nonformală deoarece tineri sunt mai receptivi când sunt implicați in realizarea unei activitati.

Rezultatele proiectului:

 • 1 campanie de informare derulată
 • 500 de fluturași distribuiti
 • 400 de elevi informati cu privire la formele și consecințele traficului de ființe umane

Elevi vor fi mai conștienți și mai precauți.

 • Tara : România
 • Oras : Iași
 • Initiator : Ciprian Mihalcea
 • Varsta : 19 ani

22 comentarii

 1. Mihaila Cornelia

  Hei Cip! Sunt cea mai mandra de tine! Foarte faina chestia aia cu teatru forum de pe facebook! Bravo tie si colegilor tai din echipa! Am observat ca la fiecare proiect de-al tau iti alegi oameni destepti si frumosi! Bravoo <3 :* !!!!

 2. Mihalcea Ciprian!

  Hei dragilor multumim pentru voturile voastre si pentru aprecierile voastre! Numarul amre de voturi imi dovedeste ca am foarte multi prieteni care vor o schimbare! In numele meu si al celorlati membri de echipa va uram SARBATORI FERICITE !!!

 3. Mihaila Gabriela

  Ce articol minunat!! Multumim si ne bucuram ca dumneavoastra consideratii ca ideea noastra e una cu un puternic impact pozitiv!!

 4. Mihalcea Ciprian

  Va anuntam finalizarea acestui frumos proiect! Ma bucur ca am dus pana la capat acest proiect isi ne-am indeplinit scopuriile proiectului eu si impreuna cu ceilalti membri de proiect! Va multumesc tututor pentru voturi si cuvintele de bine adresate mie si intregii echipe! Un an nou plin de impliniri si realizari! Sarbatori fericite!

 5. Andries Georgiana

  Sunt membră a acestei echipe şi astăzi impreuna cu echipa, am realizat primul Teatru Forum la un centru de plasament. A fost extraordinar, ne-am descurcat destul de bine iar copiii au fost incantati, s-au implicat si ni s-au alaturat in sceneta, reusind sa schimbe povestea initiala in diferite feluri, cu finaluri fericite. Totul a decurs dupa cum ne-am propus si abia asteptam si urmatorul Teatru Forum pe 12 decembrie.

 6. Mihaila Gabriela

  Evoluam pe zi ce trece din ce in ce mai mult si imi dau seama ca suntem o echipa grozava!
  Voiam sa anunt ca noi am terminat de ceva timp campania de prevenire . Suntem fericiti ca am putut informa 400 de elevi de la liceele Iesene.
  Deocamdata ne focusam atentia catre Teatru forum si repetitiile ce le avem.
  -Pe data de 9 si12 noiembrie vom prezenta in fata a doua centre de plasament proiectu nostru cu Teatru forum. Ni se vor alatura 35 de persoane. Abia asteptam!
  Vom reveni cu mai multe informatii. Tineti-ne pumnii!

 7. Bura Constantin

  Cel mai tare proiect! Sper sa il duci pana la capat cu acelasi entuziasm ca la inceputul proiectului! <3 <3 Succes pe mai departe!

 8. Întradevar este un proect care merita să cîștige ...sunteți o echipa unita .

  Întradevar este un proect care merita să cîștige …sunteți o echipa unita .

 9. Mircea Cristea

  Sunt membru fondator la asociatia Steps for life si am avut placerea sa-l am pe Ciprian Mihalcea participant intr-unul dintre proiectele noastre. Am incredere totala in capacitatea lui de organizare si implementare a proiectelor. Nu stiu daca ideea este una foarte buna sau nu dar cu siguranta va fi pusa in aplicare in cel mai profesionist mod.

  Felicitari pentru initiativa Ciprian!

Lasă un comentariu