Vești de la SOCIAL NEST”

A apărut cel de-al trei-lea număr al newsletter-ului  ”Schimbări mici, diferențe MARI!”. Vă invităm să citiți și să împărtășiți vești din cadrul SOCIAL NEST – Rețeaua regională a furnizorilor de servicii sociale, din care și noi,  Fundația COTE   facem parte.

O dată cu înființarea rețelei, activitatea și serviciile furnizorilor de servicii sociale din regiunea de N-E a României înscrise în SOCIAL NEST,  fac obiectul unui newsletter cu apariție trimestrială, care asigură o mai buna vizibilitate și promovare a rețelei.

Rețeaua SOCIAL NEST a fost creată de Organizația Salvați Copiii Iași,  în cadrul proiectului ”Schimbări mici, diferențe MARI!”

Obiectivul general al proiectului este să dezvolte și să promoveze servicii de parenting și de dezvoltare a abilităților de viață în zonele urbane și rurale ale regiunii de Nord Est în vederea îmbunătățirii calității serviciilor sociale adresate copiilor vulnerabili şi părinţilor acestora.

Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă

 

Sursa:  ”Schimbări mici, diferențe MARI!