Gala Solidarității Internaționale

Gala Solidarității Internaționale aduce în lumina reflectoarelor felul în care românii și România sprijină comunități sau persoane din afara României și a Uniunii Europene, din țări defavorizate sau în situații dificile, din întreaga lume. Cei mai importanți susținători și promotori ai solidarității internaționale și ai cooperării internaționale pentru dezvoltare din societatea civilă, presă, mediul academic, mediul privat și sectorul public din România sunt premiați simbolic și împărtășesc participanților din lecțiile învățate, motivația și experiența lor.

Trimiteți nominalizările până la data de 22 noiembrie 2017, folosind formularul. Câștigătorii vor fi premiați pe 11 decembrie 2017, în cadrul Galei Solidarității Internationale.

Evenimentul este organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare (FOND), cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) prin Programul României de Cooperare pentru Dezvoltare (RoAid) și al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) – Biroul Regional pentru Europa și Asia Centrală. Sponsor: Hotel Marshal Garden.

Sursa: GalaSolidaritatii