Fondului de Burse-Fundația Comunitara Iași

Odată cu începutul fiecărui an școlar, Fundația Comunitară Iași lansează o nouă sesiune a Fondului de Burse. Am ajuns la cea de-a 8 sesiune, în care ne propunem să oferim 120 de burse.

Bursele vor fi acordate elevilor din clasele V – XII, care învață la unități școlare din municipiul Iași, cu media cel puțin 8,50 în anul școlar anterior, la care venitul pe membru de familie nu depășește 800 de lei și care se implică atunci când au ocazia în activități extrașcolare.

Elevii interesați pot aplica la programul de burse până pe data de 31 octombrie, după ce consultă criteriile de eligibilitate din ghidul de finanțare.

Bursa este în valoare de 2.200 lei, din care 1.800 lei este sprijinul pentru bursier, iar 400 lei reprezintă costurile de administrare ale fondului.

Prin educație spre un viitor mai bun

O bursă poate însemna pentru un copil, un sprijin care să facă diferența între o evoluție școlară armonioasă și un parcurs marcat de obstacole. O bursă poate reprezenta o șansă de a-și descoperi, prin cunoaștere, aptitudinile și puterea de a evolua. O bursă poate însemna un viitor mai bun prin educație.

Veștile bune merită răspândite! Așteptăm cât mai multe recomandări!

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Andreea Marosac: 0720.540.521/ andreea.marosac@fundatiacomunitaraiasi.ro

Sursa: Fundatia Comunitara Iasi