Fondul Științescu ediția 2017-2018

Ești pasionat de domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică) și ai o mulțime de idei pe care vrei să le împărtășești cu alții. Intuiția îți spune că dacă îți pui ideile în mișcare, ai putea să resuscitezi pasiunea elevilor ieșeni pentru științe.
Ei bine, în ediția 2017 – 2018 a Fondului Științescu așteptăm proiectul tău, prin care revitalizezi ADN-ul STEM al tinerilor ieșeni!
Citește Ghidul lui Științescu și descoperă care sunt criteriile de eligibilitate și care este grila de evaluare pentru proiectele înscrise în concurs.
În Librăria de unelte găsești formularele de participare (formularul de înscriere și formularul de buget) la concursul din cadrul Fondului Științescu, ediția 2017 – 2018.
Completează-le și trimite-le la adresa de e-mail: doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro.
De asemenea, dacă ai alte informații pe care dorești să ni le transmiți (de exemplu: descrierea detaliată a experienței tale și a colegilor tăi din echipa de proiect în domeniul educației STEM, alte precizări cu privire la desfășurarea activităților pe care le-ai planificat în proiect etc.), iar formularul de înscriere ți se pare limitativ, adaugă și o anexă cu alte observații pe care o trimiți la aceeași adresă de e-mail.
Nota bene!
În termen de maximum 48 de ore veți primi un e-mail de confirmare a primirii formularelor completate. În cazul neprimirii acestui e-mail, vă rugăm să ne contactați la telefon 0720.039.054.
LIBRĂRIA DE UNELTE A LUI ȘTIINȚESCU, EDIȚIA 2017 – 2018
DOWNLOAD FORMULAR DE ÎNSCRIERE
 DOWNLOAD FORMULAR DE BUGET 
 DOWNLOAD GHIDUL LUI ȘTIINȚESCU IAȘI, 2017-2018
 Echipa de jurizare a proiectelor înscrise în concursul desfășurat în cadrul Fondului Științescu, sesiunea 2017 – 2018 este formată din:
– lect. univ. dr. Cătălin Agheorghiesei – reprezentant al mediului universitar, Iași Plasma Advanced
Research Center, Facultatea de Fizică, Universitatea de „Al. I. Cuza” Iași;
– Mădălina Cocea – coordonator de comunicare pentru evenimentul „Noaptea cercetătorilor”;
– Vlad Corduneanu – reprezentant al elevilor de la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași;
– Silvia Gându, reprezentant finanțatori – Maxcode;
– Vasile Bogus, reprezentant finanțatori – Continental Corporation.
Sursa: Iasi Stiintescu