Editorial Vocea ONG

Am apărut, asta vă mai lipsea!

“Vocea ONG – asta ne mai trebuia!” – chiar aşa vor spune unii, cei sătui să li se vorbească de drepturi, principii, norme, comunitate, solidaritate, respect… adică suma de lucruri inutile pentru aceştia, plictisitoare chiar…

“VREŢI BANI, MAI?” – ar fi începutul de dialog cu personajul acesta, prezent în copii multe la nivelul comunităţii.

Pentru a aşeza lucrurile în matca lor din start, precizăm că NU VREM BANI…că “măi” nu pot adăuga, din respect.

VREM SĂ VĂ DĂRUIM, încă o dată, şi-ncă odată!

Ei, aşa mai merge, nu?

ONG-urile s-au decis: deschid “luna cadourilor”, oferindu-vă o nouă viziune asupra vieţii dumneavoastră sociale, asupra comunităţii noastre, oferindu-vă o informaţie bună şi corectă, comentarii constructive şi profesioniste, poveşti de viaţă din care putem învăţa cu toţii sau care ar trebui să ne îndemne la acţiune.

Oferta e chiar mai mare: utilizarea cuvântului ca mijoc de apelare, de sprijin, de atenţionare, ca strigăt- totul în folosul dumneavoastră, a fiecăruia dintre cei din comunitate, pentru că o viaţă socială mai bună înseamnă trai mai bun pentru fiecare individ.

Concret ce vom publica în Vocea ONG?

Ziarul în print va aparea lunar în 1000 de exemplare şi săptămânal în ediţii electronice şi va publica articole de fond pe probleme de interes pentru ONG-uri, adică cam ceva ce nu apare în alte publicaţii.

Vom avea rubrici precum: Comunitatea prin ochii noştri, Scrisoare deschisă, Vocea străzii, Poveştile de viaţă dar şi Info utile din sectorul ONG, legislaţie, corespondenţe, apariţii editoriale, cutiuţa cu zâmbete şi mică publicitate.

Sperăm că aceasta e o retetă placută dumneavoastră cititorilor noştri, pe care vă aşteptăm să ne întrebaţi, să ne sesizaţi, să ne încurajaţi…până la a ne deveni fani dacaă vreţi.

Fiecare feed back va fi un vot de încredere în publicaţia noastră, chiar dacă ne va lăuda sau nu. Nici noi nu avem manuşi de catifea, aşa ca nu ne aşteptăm numai la zâmbete!

Într-un cuvânt, citiţi şi deja aţi constribuit cu ceva.

Să ne auzim cu bine!

Mihaela Munteanu

Sursa:  http://voceaong.wordpress.com/2014/08/05/am-aparut-asta-va-mai-lipsea/